Snakkes på Kaffebørsen

Spise alene er ikke gøy. Derfor har vi lagt til rette for at du som pensjonist kan komme ut å spise en hyggelig middag sammen med andre på Kaffebørsen til kr. 120 hver torsdag kl 15-19. Resturanten lover smakfulle måltid på menyen.

Aldersgruppe: Fra 65 år

Det blir både sosialt og hyggelig- og vi håper dette blir så populært at vi klarer å skape en møteplass som mange har stor glede av. 

Trenger du ledsager? Da vil Røde kors besøkstjeneste, Tjørsvåg og Søyland sanitetsforening eller aktivitetsvennene til Frivilligsentralen møte opp i hjemmet ditt og gå sammen med deg i drosjen. De blir også med å spiser. 

Drosjesentralen har gitt en spesialpris på drosjetur i Flekkefjord sentrum hvis man ikke kan komme seg til Kaffebørsen på middagen på egenhånd. Disse turene MÅ bestilles ved påmelding til middagen. Bor du i distriktene må du ta kontakt med Drosjesentralen og bestille drosje og evt bruke TT kort. 

Flere aktiviteter

Aktivitetskort

Frivilligsentralen har fått midler fra BufDir til vårt barnefattigdomsprosjekt Aktivitetskort. Dette har som formål å gi opplevelser til barn og unge uavhengig av deres foreldres økonomiske eller sosiale status. Vi samarbeider tett med lag og foreninger og kommunen som gir oss gratisbilletter til deres arrangementer, kino, svømmehall etc. For midlene vi får fra BufDir kjøper vi kinobilletter, billetter til forestillinger i Spira, dyreparken etc.

Aktivitetsvenn

Hvordan kan noe hyggelig bli enda hyggeligere? Du trenger bare å gjøre noe du liker. Sammen med en som har demens. Vi samarbeider med Flekkefjord kommune for å nå ut til dem som vil få gleden av å få en aktivitetsvenn. Har du eller noen av dine behov for en aktivitetsvenn, eller ønsker å å bli aktivitetsvenn? Ta kontakt med Frivilligsentralen:)

Boccia på Tjørsvågheimen

Fredagsklubb er en møteplass for frivillige menn og mannlige beboere på Tjørsvågheimen. De møtes hver fredag kl 10.30 -12.30 og spiller Boccia, prater og diskuterer nyheter og drikker kaffe. Har du lyst til å bidra som frivillig sammen med denne gjengen er det et krav om at du er mann:) Her er der mye lått og løye. En flott sosial arena som skaper mye livskvalitet for både beboere og frivillige. Alle frivillige skriver under på taushetsløfte.

BUA

Vi er nå igang med å etablere en utstyrs-sentral i Flekkefjord:) Mer info kommer:)

Den kulturelle spaserstokk

Den kulturelle spaserstokk setter opp konserter, teater etc på Tjørsvågheimen, Sundeheimen, Hidra omsorgssenter, Sira eldresenter, psykiatrisk dagsenter og i Spira. Frivilligsentralen organiserer konsertene i samarbeid med Klassisk Flekkefjord, Kultur og spillestedene. Konsertene blir annonsert med plakater på spillestedene, Flekkefjord Frivilligsentral sin hjemmeside og på facebook. Har du lyst til å være kultur-vert? Ta kontakt med Frivilligsentralen. En kulturvert tar imot artisten, legger tilrette for konserten, setter frem stoler og hjelper publikum på plass. Om det trengs så kan man også ønske velkommen til konsert:)

2020 © Flekkefjord frivilligsentral